top of page

Om oss

Vår filosofi är att man bäst löser problem innan de uppstår. Därför kan vi hjälpa dig med projektstöd i ditt byggprojekt, från början till slut. Vi erbjuder bland annat stöd i framtagande av anbudskalkyleringar, produktionskalkyler, budget för kostnadsstyrning, tidsplan för ditt projekt samt  uppföljning av ekonomi-, kvalitets- och miljöplaner. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina projekt.

Ebrahim.jpg
Marknadschef
Ebrahim Ilya
ebrahim.ilya@rodatraden.se
tel 070- 433 94 56

ILYA Consulting grundades av Ebrahim Ilya år 2016.

 

Jag har arbetat i denna bransch i över 10 år, och har under dessa år arbetat i ett flertal roller, däribland som mättekniker, arbetsledare, platschef, teknisk projektstöd, anbudsingenjör, kalkyl- och inköpschef.  Med grund i den kompetens jag fått möjlighet att utvecka genom min över 10 års erfarenhet av bygg- och anläggningsprojekt, kan jag erbjuda er ett gediget stöd i ert önskade projekt.

 

ILYAConsulting har ett samarbete med flera ingenjörsverksamheter.

Vi har ett flertal mindre pågående uppdrag med ingenjörstjänster inom våra verksamhetsområden. Flera av dessa uppdragen avser t.ex. bygglovs ärenden, byggledning, kontrollansvar, och entreprenadbesiktning. Med vår breda kunskap och flexibilitet har vi möjlighet att erbjuda tjänster för både stora och mindre projekt.

 

 

 

 

bottom of page